Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Atleţi de la CS Unirea Focşani, pe podium la Bacău


Bacăul a găzduit concursul „Cupa Micul Atlet”, organizat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău și Asociația Județeană de Atletism Bacău. Competiția a fost rezervată celor mai mici atleți (copii începători), un test pentru competițiile oficiale programate în perioada următoare. La acest concurs au concurat și 15 sportivi de la singurul club departamental din județ, CS Unirea Focșani, șase dintre aceștia fiind pregătiți de Fănel Iliescu, iar alți nouă fiind antrenați de Rodica Pendus.
Rezultatele sportivilor: Denis Petcu – trei locuri I la 50m, 200m și săritura în lungime; Elena Milea – locul II la 50m (prima participare la această probă), Sandu Matei – locul II la săritura în lungime și locul III la aruncarea greutății (prima participare la această probă). Atleții de mai sus sunt antrenați de Rodica Pendus. Ceilalți sportivi (Filimon Alexandra, Simescu Alexia Cristiana, Vrabie Cosmin Andrei, Jercan Mihăiță, Onofrei Răzvan – antrenor Rodica Pendus și Cherciu Andreea, Olaru Luiza, Olaru Ana Maria, Gheorghe Alexandra, Balin Roxana și Åžoșu Eduard – antrenor Fănel Iliescu) au avut o comportare bună, majoritatea obținând recorduri personale la probele la care au participat.
De menționat comportarea începătorului Bezverhnii Anton (antrenor Rodica Pendus), născut în anul 2008, care a reușit un record personal, 6.02 metri în proba de aruncarea greutății, un sportiv care promite prin acest rezultat că ar putea fi un ,,aruncător” de calitate. Pe 13 martie, la Bacău va avea loc etapa de zonă a Campionatului Național pentru copii I, II și III, iar pe 2 aprilie este progarmată finala la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?