Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Un OFIȚER și un SUBOFIȚER de armată au aterizat cu mașina în curtea unei case. Unul dintre ei era BĂUT


Viteza excesivă a făcut două victime la Cîmpuri. Mașina în care se aflau un ofițer și un subofițer de armată a părăsit partea carosabilă, din cauza vitezei neadaptate într-o curbă, și a ajuns în curtea unui imobil. Una dintre victime, respectiv locotenent colonel Ion T., de 47 de ani, a putut fi testată cu aparatul alcooltest și a rezultat o alcoolemie de 0,26 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, apoi i s-au recoltat probe de sânge. Celeilalte victime, respectiv caporalului Laurențiu M., de 29 de ani, din Soveja, doar i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cei doi își desfășoară activitatea la UM 01454 Soveja, unitate ce se subordonează Diviziei 2 Infanterie Getica Buzău.
Ieri nu se știa exact cine a condus mașina, cei doi bărbați spunând că celălalt se afla la volan la momentul accidentului. „La data de 24.02.2016, ora 22.44, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN 2L, pe raza localității Cîmpuri, s-a produs un accident rutier pe fondul neadăptării vitezei de mers într-o curbă periculoasă, în care a fost implicat un autoturism ce a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea unui imobil. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că în momentul producerii evenimentului în autoturismul în cauză se aflau doi bărbați, în vârstă de 47, respectiv 29 de ani, primul din mun. Ploiești, jud. Prahova, iar cel de-al doilea din com. Soveja, jud. Vrancea. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor doi ocupanți ai autoturismului. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă celuilalt bărbat implicat în eveniment nu i s-a putut efectua testul aerului expirat din cauza leziunilor suferite. În schimb, ambelor persoane li s-au recoltat probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la IPJ Vrancea. Reprezentanții Diviziei 2 Infanterie Getica Buzău nu ne-au putut oferi un punct de vedere cu privire la acest accident.
    Un alt eveniment rutier a avut loc în Focșani, unde o femeie a fost rănită grav după ce un șofer nu i-a acordat prioritate de trecere, deși se afla pe zebră. „La data de 24.02.2016, ora 18.35, lucrătorii Biroului rutier au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 55 ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat și accidentat grav o femeie în vârstă de 60 ani, din mun. Focșani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”, a adăugat subcomisar Toader.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?