Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Televizoare, laptop-uri și bani, ridicați după perchezițiile făcute de polițiștii din Cotești


Televizoare, laptop-uri, tablete și bani. Asta au ridicat polițiștii în urma celor șapte percheziții efectuate miercuri pe raza mai multor localități vrâncene și în Focșani. Bunurile au fost ridicate de oamenii legii pentru că persoanele la care au fost găsite nu le-au putut justifica proveniența. Oamenii legii bănuiesc faptul că acestea provin din comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe, fapte comise în comunele arondate Secției de Poliție Rurală Cotești. De altfel, polițiștii de aici au fost cei care au făcut perchezițiile. „La data de 24.02.2016, ora 08.00, polițiștii din Cotești au efectuat mai multe percheziții domiciliare în mun. Focșani, com. Cotești, com. Urechești, com. Gologanu și com. Slobozia Ciorăști, unde au fost găsite mai multe bunuri, constând în televizoare, laptop-uri, tablete și bani, pentru care deținătorii nu au putut justifica proveniența. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor în dosare cu autori necunoscuți”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la Biroul de Presă al poliției.
    Reamintim că miercuri, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Cotești, sprijiniți de colegi de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au făcut șapte percheziții, câte două la Focșani și Urechești și câte una în comunele Cotești, Gologanu și Slobozia Ciorăști, la persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe. Cel puțin o percheziție s-a făcut și la o familie care este apropiată unuia dintre suspecți, pe motiv că aici ar fi putut fi ascunse bunuri furate. Oamenii legii au căutat în special electronice, bijuterii și parfumuri. Ei au avut și o listă pe care au fost trecute bunurile sesizate ca furate, astfel încât să poate face comparație cu ceea ce s-a găsit la percheziții.
    După percheziții, au fost audiate mai multe persoane, dar până ieri nu s-a luat nicio măsură împotriva vreuneia dintre ele. Urmează ca polițiștii să stabilească cu exactitate proveniența bunurile ridicate și să adune în continuare probe care să-i ducă la autori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?