Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Liderul Ligii I la futsal a suferit al doilea eşec


Etapa a 18-a a Ligii 1 la futsal a adus al doilea eșec din acest sezon pentru Autobergamo Deva, după opt etape de la precedenta înfrângere
Ocupanta locului 5, Spicom, a reușit să învingă pe Autobergamo la limită, scor 2-1, prin golurile marcate de Mihály (3 – lovitura de pedeapsă) și Å¢icalo (27), în timp ce oaspeții au punctat prin Mánya (32). De eșecul hunedorenilor a profitat principala urmăritoare, Informatica Timișoara, care a învins la Iași cu 3-1 și a egalat-o la puncte în clasament pe Autobergamo, liderul rămânând pe primul loc la golaveraj.
Runda din week-end-ul încheiat a consemnat o premieră pentru singura reprezentantă a Ilfovului, Concordia Chiajna. Echipa antrenată de Jean Cosac a obținut prima victorie din acest sezon, învinsa fiind FK Odorheiu Secuiesc, scor 6-1. Succesul grupării de lângă București vine la o etapă distanță după ce reușise să obțină primul punct din acest sezon, cu un egal la Cluj-Napoca. În celelalte meciuri ale rundei, United Galați a învins pe Muncitorul Reșița cu 5-3, în deplasare, în timp ce mureșenii de la City’Us au făcut scorul etapei, 12-2 împotriva Clujanei. Dunărea Călărași a stat, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a câștigat la masa verde meciul cu Galactic Focșani, echipă retrasă din campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?