Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

14 mii de euro FURAȚI dintr-un apartament din Focșani


O familie din Focșani a rămas fără o sumă importantă de bani, miercuri, după ce casa i-a fost spartă de hoți. Este vorba despre un apartament situat în zona Liceului Pedagogic, din care s-au furat aproximativ 14 mii de euro. În momentul spargerii, locatarii nu erau acasă, așa că hoții au acționat în voie. Sunt voci care spun că ușa de acces ar fi fost deschisă cu o cheie și staniol, o metodă folosită de mult în alte orașe ale țării, alții spun că hoții ar fi forțat butucul. Imediat ce s-a sesizat spargerea, la fața locului au ajuns polițiștii care au făcut cercetări și au ridicat probe.
Purtătorul de cuvânt al poliției, agent principal Lidia Brașoveanu, a confirmat spargerea și ne-a precizat că „se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului creat”. Polițiștii nu au oferit alte detalii cu privire la metoda folosită, spunând că ancheta este în curs.
    Oamenii legii recomandă cetățenilor să nu spună tuturor că lipsesc de acasă, să nu posteze  pe rețelele de socializare date despre plecările lor care îi pot atrage pe hoți. De asemenea, este recomandat să nu știe, nici măcar apropiații, ce valori aveți în casă. O altă recomandare este aceea de a monta la ușă două încuietori, cu sisteme de chei diferite.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?