Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

After School Club Focșani îl aduce pe magicianul Verdini la Ateneul Popular


After School Club Focșani pregătește o altă surpriză copiilor și părinților vrânceni. După ce conceptul de „after school” a fost ridicat la noi standarde: spațiu generos, foarte bine organizat, curățenie în amănunt, grupuri sanitare ultramoderne, petreceri speciale tematice, atmosferă prietenoasă și relaxantă, grija deosebită pentru copii și educația lor, după ce administratorul Andreea Prescură a arătat că are o inimă mare atunci când a invitat treizeci de copilași din mai multe localități ale Vrancei, ce fac parte din familii cu posibilități materiale extrem de reduse, ce au petrecut un weekend de vis la After School Club, acum clubul organizează „Family Magic Show”.
    Acesta este un spectacol de magie pentru copii și părinți susținut de magicianul Verdini. Pe iluzionist probabil vi-l amintiți din sezonul doi de la „Românii au talent” unde a ajuns până în semifinală. Invitat pentru un show privat la sediul After School Club Focșani, magicianul a reușit să-i încânte pe micuți atât de tare încât administratorii clubului au decis să aducă bucurie tuturor vrâncenilor, mici și mari, invitându-l pe Verdini pentru un spectacol de o oră și jumătate pe care nu-l veți uita niciodată și va fi un moment de calitate petrecut alături de familie.
     Cine vrea să facă o bucurie unui copil are ocazia acum… Puteți cumpăra un bilet copilului dumneavoastră, dar și altui copil căruia doriți să îi faceți o surpriză plăcută. After School Club Focșani va bucura 10 copii sărmani, cărora le va asigura accesul gratuit !
    Show-ul va avea loc duminică 20 martie, ora 18.00, la Ateneul Popular „Maior Ghe Patia” Focșani. Biletele se pot cumpăra de la Ateneu sau de la sediul After School Club, din strada Moldovei nr. 13 Focșani, deasupra Restaurantului Aida. Mai multe informații puteți cere la numărul de telefon 0728.107.605.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?