Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Tânărul vrâncean care s-a SPÂNZURAT în Germania, înmormântat lângă o femeie care s-a OTRĂVIT


Cătălin Noapteș, de 21 de ani, din Vintileasca, care s-a spânzurat în Germania, unde se afla la muncă, a fost înmormântat duminică în localitatea natală. Conform spuselor unor localnici, la înmormântare a participat foarte multă lume din Vintileasca, dar și tineri din alte localități, care îl cunoșteau pe răposat.
Cătălin Noapteș s-a spânzurat pe 7 februarie, în localitatea Fulda din Germania, unde lucra de doi ani de zile. În duminica respectivă s-ar fi certat cu prietena sa, care era în România. A amenințat că se omoară, iar în jurul orelor 12.00 și-a pus ștreangul de gât, spânzurându-se de clanța ușii, în casa unde locuia cu un coleg de muncă.

Deoarece regulile bisericești interzic înmormântarea cu preoți și slujbă în cazul celor care își iau singuri viața, nici pentru Cătălin nu s-a făcut vreo excepție.  El a fost depus în locuința din Vintileasca a tatălui său pe 12 februarie, fiind înhumat duminică într-un colț din cimitirul din localitate, lângă o femeie care și-a pus capăt zilelor în urmă cu vreo 10 ani, prin otrăvire. În afară de prietenii apropiați, la cimitir i-au fost alături părinții, inclusiv mama, care a venit din Italia împreună cu fratele mai mic, dar și prietena cu care se presupune că s-a certat în ziua în care s-a spânzurat. „A fost foarte multă lume. Mulți prieteni, mulți colegi de generație cu Cătălin. Pentru toți localnicii din Vintileasca a fost o zi de tristă amintire. Trebuia să fie un moment frumos, respectiv nunta lui, nici decum înmormântare. Este regretabil pentru vârsta lui”, a spus Georgică Spătaru, primarul din Vintileasca.
Mai multe mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de facebook tânărului, chiar și după înmormântare. „Nepoțelul meu iubit!! Dumnezeu să te ierte!!! Ne-ai rupt inima în două, ce ai făcut ne-ai părăsit astăzi (duminică n.r.)  pentru totdeauna. L-ai părăsit pe Silviu l-ai lăsat fără frate!!! De ce, de ce ???? Vei fi în sufletul nostru pentru totdeauna!! Să-ți fie țărâna ușoară !!!!”, a postat Neguța Hornea. „Astăzi (duminică n.r.) a fost ultima zi în care te-au văzut toți cei care te-au iubit, o zi dureroasă, plină de lacrimi. Trebuia să venim la nunta ta vărule, nu la înmormântare. Dumnezeu să te ierte prieten drag. NU TE VOM UITA NICIODATÄ‚”, este postarea lui Marian Turea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?