Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Trei medici noi și-au început activitatea la Spitalul Județean. Urmează alți doi, inclusiv la Pediatrie


Trei tineri medici lucrează începând cu data de 1 februarie la Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani.  Este vorba de medicul psihiatru Vlad Puiu, medicul cardiolog Irina Radu și medicul specialist în boli infecțioase Elisabeta Buzoi.
    Potrivit reprezentaților Spitalului Județean din Focșani, medicii sunt de mare folos, deoarece unitatea se confruntă cu o criză de medici. „Medicii ne sunt de foarte mare folos, prin venirea acestora am reușit să acoperim o parte din deficitul de personal, urmând ca în scurt timp să se ocupe încă două posturi, unul pe secția de pediatrie și încă unul pe cardiologie”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Alina Cosma.
    La Secția Cardiologie este vorba despre medicul Ana Maria Mocanu, iar la Pediatrie, Mihaela Mihalache.
    Venirea celor trei medici nu acoperă din păcate deficitul de medici cu care se confruntă unitatea, mai ales că lunar se efectuează peste 6000 de externări. „Spitalul Județean este unitatea cu cea mai mare adresabilitate din județ, lunar efectuându-se peste 6000 de externări din toate secțiile iar numărul personalului fiind de 1500 angajați”, ne-a precizat managerul unității Constantin Mândrilă.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?