Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Test de maturitate pentru voleibalistele Focşaniului


La Galați, în Sala Siderurgistul, se va juca, sâmbătă, ultimul derby din sezonul regulat al campionatului seriei Est a Diviziei A2 feminin. Se vor întâlni ocupantele locurilor 1 și 3, echipa locală CS Universitatea și CSM Focșani 2007. Câștigătoarea va încheia returul pe un loc din care va evita partidele primului tur al play-off-ului, în timp ce învinsa va juca în play-off, primul tur, cu CS Top Volei 05 Constanța. Oricum, însă gălățencele vor întâlni pe focșănence în turneul ce va desemna cele două formații ce vor juca în turneul de promovare.
În tur, la Focșani, elevele profesorului Marian Rădulescu s-au impus cu 3-0, la capătul unui meci în care ambele formații au jucat la un nivel foarte bun. În precedentul derbi, la Galați, CSU a pierdut întâlnirea cu SCM Pitești, una dintre cele trei pretendente la șefia seriei. Datele jocului vor fi altele, sâmbătă, pentru că jucătoarele de vârf ale Galațiului se pare că și-au intrat în mână iar valoarea lor pune în gardă orice adversar din Divizia A2. Fetele Focșaniului au avut sincopa din decembrie, de la Pitești, dar acolo le-a lipsit excelenta Daria Goriaeva, acum, revenită la Focșani, și aflată în bună dispoziție de joc.
În astfel de condiții, sâmbătă, la Galați, în Sala Siderurgistul, este posibil orice rezultat. Indiferent care va fi deznodământul, formațiile de volei feminin ale Galațiului și Focșaniului, se vor întâlni în etapa a doua a play-off-ului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?