Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Donație de haine pentru copiii Centrului Educațional și ai Centrului Maternal


Copiii beneficiari ai serviciilor oferite de Centrul Educațional de Zi, precum și cei ocrotiți împreună cu mamele lor în Centrul Maternal al DGASPC Vrancea au primit, ieri, multe hăinuțe care să le țină de cald în această iarnă. Este vorba de două donații, una a Asociației „Dacia” din Borgaro Torinese, reprezentată de Mariana Iacob, care a făcut o colectă de articole de îmbrăcăminte împreună cu Fundația Caritas din aceeași localitate din Italia, și cealaltă a Filialei de Cruce Roșie Vrancea.
    Asociația „Dacia” este o veche colaboratoare a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu”, instituție care la rândul său este s-a dovedit prietenă de nădejde a copiilor din structurile DGASPC, drept urmare, a direcționat o parte din hăinuțele primite către aceștia. Totodată, Filiala de Cruce Roșie Vrancea a răspuns de fiecare dată pozitiv, oriunde a fost nevoie de o mână de ajutor.
    Copiii către care au fost direcționate aceste donații provin din familii foarte sărace, pentru care deseori este foarte greu să asigure îmbrăcămintea necesară tuturor prichindeilor pe care îi au. Zilele trecute, una dintre fetițele ce frecventează Centrul Educațional a venit la centru doar în pulover, tremurând de frig. „Am geacă, dar i-am dat-o frățiorului meu când a plecat la școală…”, a explicat copila.
    De acum înainte, toți acești copii nu vor mai suferi de frig. Ei au primit geci, pulovere, bluze, fulare, fesuri, mănuși care să le țină de cald în această iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?