Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Gruparea de futsal Galactic Focşani are meci în Cupa României la Galaţi


FR Fotbal a anunțat programul meciurilor din turul inaugural al Cupei României, ediția 2015-2016. Echipa de futsal a Focșaniului, Galactic ar urma să întâlnească în primul tur echipa United II Galați, formație care activează în eșalonul secund. Meciul este programat pentru duminică, 21 februarie, la Galați, asta în condițiile în care echipa de pe Milcov va găsi resurse financiare pentru a continua în Liga I, dar și în Cupă. În clasamentul la zi din Liga a II-a, satelitul clubului United ocupă locul doi 23 de puncte, iar echipa din Focșani este pe locul 12, penultimul, cu trei puncte din 12 jocuri.
Altfel, sâmbătă și duminică s-au disputat primele partide din acest an contând pentru Liga I. Informatica Timișoara, echipă la care selecționerul României, Robert Lupu, este antrenor-jucător, s-a impus cu 5-1 în fața Concordiei Chiajna, ocupanta ultimei poziții din clasament rămânând în continuare fără niciun punct, după 14 partide disputate. De menționat că ilfovenii au folosit în acest meci cinci brazilieni, Vitinho, Andrezinho, Pacato, Segamarchi și Lucas Tadeu, toți legitimați în pauza competițională.
Scorul rundei a 15-a s-a înregistrat la Galați, acolo unde United s-a impus cu 7-1 în fața celor de la KSE Târgu Secuiesc.
În rest, Spicom și City’US s-au impus în deplasare cu același scor, 4-1, la Cluj Napoca, respectiv Iași, în timp ce Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a dispus cu 5-3 de Dunărea Călărași. Partida Galactic Focșani – Autobergamo Deva nu s-a disputat, o decizie în privința omologării rezultatului final urmând a fi luată în următoarea ședință a Comisiei de Disciplină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?