Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Filmele weekend-ului la Cinema Balada și la Happy Cinema


Suntem la sfârșit de săptămână, iar cele mai așteptate două zile sunt aproape. Pentru zilele de weekend, Cinema Balada și Happy Cinema au pregătit pentru vrânceni câteva filme.
    La Cinema Balada vor rula în weekend patru filme.
    „Salvându-l pe Moș Crăciun” este o animație în regia lui Leon Joosen, Aaron Seelman, ce va putea fi vizionat sâmbătă și duminică, la ora 15.00.
    „Sinister” este cel de-al doilea film ce va rula în ambele zile  de weekend la Cinema Balada. Horror-ul în regia lui Scott Derrickson va putea fi văzut la ora 16.30.
    „Viziuni. Sângele va păta pământul” este un alt horror, în regia lui Kevin Greutert, care va rula sâmbătă și duminică la ora 18.00.
    Un alt film de weekend este „Secretul lui Adaline”, o dramă romantică în regia lui Lee Toland Krieger, ce va rula la 19.30.
    Prețul unui bilet pentru un film la Cinema Balada este 5 lei.

    La Happy Cinema din Focșani Mall, vrâncenii vor avea de unde alege, în weekend rulând nouă filme.
    „Star Wars: Episode VII- The Force Awaknes” va putea fi vizionat în ambele zile, la ora 12.20.
    Point Break va rula în weekend la 14.20. Filmul în regia lui Ericson Core este un thriller de acțiune plin de adrenalină.
    Ooops! Noah is gone…  în regia lui Toby Genkel va rula la 10.30, sâmbătă și duminică.
    Norm of the North va avea, în acest weekend, o singură rulare pe zi, la ora 10.40. Filmul în regia lui Trevor Wall este o animație 3D care spune povestea unui urs polar și a celor trei prieteni ai săi.
    Filmul Ride along 2 va putea fi vizionat la ora 16.50, atât sâmbătă, cât și duminică. Comedia în regia lui Tim Story îi prezintă pe Kevin Hart și Ice Cube care revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate.
    The Hateful Eight în regia lui Quentin Tarantino va rula la 21.10 în ambele zile de weekend.
    Un alt film de weekend este The 5th Wave, o acțiune în regia lui J. Blackeson, cu două rulări pe zi, la orele 16.30 și 19.00. Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supraviețuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre.
    The Revenant, o dramă plină de aventură, în regia lui Alexandro Gonzalez Inarritu,  va putea fi vizionat de două ori pe zi, în weekend, la orele 18.40 și 21.30. The Revenant a fost marele învingător al celei de-a 73-a gale de decernare a Globurilor de Aur, unde pelicula s-a impus la trei categorii principale. Filmul a primit 12 nominalizări la Oscar, cele mai multe, inclusiv pentru cel mai bun film.
    Ultimul film din weekend de la Happy Cinema este Alvin and the Chipmunks: The road Chip, o animație în regia lui Walt Becker ce va putea fi văzută în ambele zile, la orele 12.30 și 15.00.
    Cei interesați de filmele rulate la Happy Cinema pot face rezervări online pe www.happycinema.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?