Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Soț și soție, găsiți MORȚI ÎN CASĂ într-un sat din Vrancea


Un bărbat și o femeie din satul Voetin, comuna Sihlea, soț și soție, au murit în condiții suspecte. Mariana și Dumitru Chiriac au fost găsiți decedați marți după-amiază, de o vecină, care a mers în vizită la cei doi. Când a văzut cadavrele, femeia s-a speriat de moarte și a sesizat poliția.  
    Oamenii legii au ajuns imediat la locuința soților Chiriac și au făcut verificări. Polițiștii spun, în urma primelor verificări efectuate, că cei doi soți nu ar fi fost victimele vreunei infracțiuni, întrucât pe trupurile neînsuflețite nu au fost observate urme de violență. Ulterior, cadavrele au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Vrancea pentru efecturea necropsiilor.
Potrivit unor surse oficiale, nici legiștii nu au putut stabili exact cauza morții, urmând să fie trimise probe pentru analize la Iași sau București. Există totuși o variantă cu privire la o posibilă cauză a decesului. Se presupune că soții s-au intoxicat cu monoxid de carbon, emanat de o sobă. „La data de 19 ianuarie a.c., ora 15.50, polițiștii din Gugești au fost sesizați de o femeie, de 46 ani, din comuna Sihlea, cu privire la faptul că la data de 19 ianuarie a.c., ora 15.45, s-a deplasat la locuința unor vecini pentru a-i vizita, dar aceștia (bărbat 74 ani, femeie 64 ani) au fost găsiți decedați, fără a prezenta leziuni sau semne de violență. Cadavrele au fost transportate pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, de la biroul de presă al IPJ Vrancea. Cei care i-au cunoscut pe soții decedați spun că erau oameni liniștiți, care nu au creat probleme și care își vedeau de treaba lor.
    Primarul comunei Sihlea, Ene Stoica, ne-a spus că dacă va fi nevoie, primăria se va ocupa de înmormântarea celor doi soți, care nu au copii. „Nu știm exact ce s-a întâmplat cu ei. Se presupune că s-au intoxicat cu monoxid de carbon, dar nu se știe exact. Acum, trupurile sunt la morgă și dacă va fi nevoie, ne vom ocupa. Femeia are o soră și dacă va dori să se ocupe dumneaei de înmormântare o va face, dacă nu, ne vom ocupa noi. Păcat că s-a întâmplat așa cu ei”, ne-a spus primarul Ene Stoica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?