Ediția: Marți 22 octombrie 2024 Nr. 6741
Ediția: Marți 22 octombrie 2024 Nr. 6741

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 17 ianuarie a.c., ora 23.35, polițiștii din Panciu au depistat un tânăr, de 24 ani, din comuna Paltin, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din 15 ianuarie a.c.. Totodată, acesta prezenta o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.
   
    La data de 16 ianuarie a.c., ora 08.05, pe DN 2D, în afara municipiului Focșani, un bărbat, de 72 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenției în conducere a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din comuna Tulnici. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 72 de ani, care a fost condus la o unitate pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 16 ianuarie a.c., orele 18.40, o femeie din comuna Obrejița a sesizat faptul că un tânăr, de 23 ani, din localitate, pe fondul neatenției în conducere, i-ar fi distrus cu autoturismul gardul locuinței pe o lungime de aproximativ 9 metri. În urma producerii evenimentului, au rezultat doar pagube materiale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?