Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

În majoritatea școlilor și liceelor, astăzi reîncep cursurile


Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a stabilit ca astăzi majoritatea unităților de învățământ vrâncene să-și reînceapă activitatea. Astfel, toate școlile și liceele din orașe vor fi redeschise, iar elevii vor veni la cursuri. În ceea ce privește situația școlilor din mediul rural, sunt două situații: comune cu școli închise și astăzi și comune în care se redeschid doar școlile de centru.
    Astfel, nu se vor face ore nici astăzi la Boghești, Nănești, Poiana Cristei, Slobozia Ciorăști, Tănăsoaia și Vulturu. Vor merge la ore doar cei care sunt înscriși la școlile de centru din Câmpuri- unde vor veni doar elevii de gimnaziu, Măicănești- Școala Gimnazială Măicănești, Sihlea- Școala Sihlea și Școala Caiata,  Bordeasca Veche și Șerbănești. De asemenea, ieri la ora 16.00, situația a fost din nou centralizată, iar pe lista unităților școlare care vor fi închise astăzi s-au adăugat cele din Cârligele, Câmpuri- Rotilești, Grădinița Câmpuri, Fetești, Măicănești- Stupina, Râmniceni, Satu Nou, Sihlea- Bogza, Voetin și Bordeasca Veche- Tătăranu și grădinița cu program prelungit Bordeasca Veche.
    Reamintim că directorii unităților de învățământ au precizat că sunt pregătiți pentru reînceperea cursurilor, iar căldura din școli și licee nu reprezintă o problemă. Într-o situație delicată se află elevii care sunt înscriși la școlile din orașe, însă fac naveta din mediul rural. Aceștia ar putea lipsi de la ore astăzi, însă dacă vor primi absențe sau nu va decide fiecare unitate de învățământ în parte.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?