Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO : Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Biblioteca Adjud


„Eternul Eminescu” se intitulează recitalul de muzică și poezie ce va fi susținut, astăzi, de elevii de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș”, coordonați de profesoara lor, Ionela Stanciu, la Biblioteca Municipală Adjud. Acest eveniment face parte din seria de activități organizate, inclusiv pe parcursul săptămânii trecute, de biblioteca adjudeană, cu ocazia Zilei Culturii Naționale. Astfel, joi, 14 ianuarie a.c., a avut loc expoziția de carte „166 de ani de la nașterea poetului național – Mihai Eminescu” și expoziția de desene intitulată „Luceafărul poeziei românești”.
Tot joi, la sediul Bibliotecii din Adjud s-a desfășurat concursul literar  „Sub Teiul lui Eminescu”, ce a cuprins recital de muzică și poezie, la care au participat elevii claselor V-VIII de la Åžcoala „Mihail Armencea”, îndrumați de profesorii Angelica Huideș, Alina Milea, Ionela Ghiuri, Reta Mocanu. Totodată, elevii clasei a IX-a de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș”, însoțiți de profesorul Rodica Urdă, au participat la o audiție.
Vineri, 15 ianuarie a.c., la Biblioteca din Adjud s-a desfășurat momentul poetic „Să ne amintim de Eminescu”, la care au participat elevii clasei a II-a de la Åžcoala „Mihail Armencea”, îndrumați de profesorul Irina Vasilache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?