Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 11 ianuarie a.c., ora 10.15, pe DN 2D în comuna Tulnici, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 36 ani, din comuna Vizantea Livezi, în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 11 ianuarie a.c., orele 13.00, polițiștii rutieri au depistat pe bld. Independenței din municipiul Focșani, un bărbat, de 34 ani, din comuna Cîmpineanca, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația provizorie de circulație expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 11 ianuarie a.c., orele 19.30, pe DN23 polițiștii din Răstoaca au depistat un bărbat, de 46 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism care tracta o remorcă radiată din circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Bărbat bănuit de furt depistat de polițiști

    La data de 11 ianuarie a.c., cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 45 ani, din localitate, pricipal suspect în cazul furtului unui telefon mobil, săvârșit la data de 2 ianuarie a.c., dintr-o societate comercială din municipiul Focșani. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Distrugere cercetată de polițiști

    La data de 31 decembrie 2015, ora 10.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută de sex masculin, aflată în stare de ebrietate, ar fi intrat într-o sală de jocuri din localitate. Având în vedere starea acestuia, agentul de pază al societății l-a escortat în exterior, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul ușa de la intrare, distrugând geamul și folia securizată, după care a fugit. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr, de 28 ani, din localitate, principal suspect de săvârșirea infracțiunii de distrugere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
   
Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

 
     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?