Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Un bărbat a furat bijuterii, un altul bunuri de prin boxe


Doi bărbați, unul din județul Vaslui, iar celălalt din Panciu, sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat. Unul dintre ei a furat bijuterii dintr-o casă din Cîmpineanca, iar celălalt bunuri din boxele păncenilor. 
    Bărbatul care a furat bijuterii este din județul Vaslui și este bănuit că a prădat un octogenar din Cîmpineanca. I-ar fi creat acestuia un prejudiciu de 2.500 lei. „La data de 10 ianuarie a.c., ora 16.15, polițiștii din Cîmpineanca au fost sesizați de un bărbat, de 82 ani, din localitate, cu privire la faptul că la data de 10 ianuarie a.c., ora 01.00, un bărbat, de 60 ani, din comuna Băcani, județul Vaslui, ar fi pătruns în locuința sa, de unde i-ar fi sustras mai multe bijuterii în valoare totală de aproximativ 2.500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului cauzat”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
    Cel de-al doilea suspect este un bărbat din Panciu, care în cursul lunii decembrie a anului trecut ar fi sustras bunuri din boxele păncenilor, în valoare de 5.000 lei. Polițiștii spun că bunurile sustrase au fost găsite acasă la tatăl suspectului, în județul Galați. „La data de 9 ianuarie a.c., cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din Panciu au depistat un bărbat, din localitate, care în cursul lunii decembrie 2015 a sustras din boxele unor persoane din orașul Panciu, mai multe bunuri (boxe audio, bicicletă, lansete și articole pentru pescuit), prejudiciul creat fiind de aproximativ 5.000 lei. Bunurile au fost depistate pe raza comunei Umbrărești, sat Torcești, județul Galați, la domiciliul tatălui principalului suspect, fiind ridicate și predate persoanelor vătămate. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, a adăugat subcomisar Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?