Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

LOCURI DE MUNCĂ vacante: profesor de sport, polițiști locali, inspector


Din cele 73 de locuri de muncă declarate vacante în această perioadă, de angajatorii vrânceni, jumătate sunt destinate operatorilor confecționeri industriali și alte 15 muncitorilor necalificați în industria confecțiilor. În rest, mai sunt vacante opt locuri de muncă pentru referenți, patru pentru inspectori specialitate administrație publică, două pentru polițiști locali și câte unul pentru persoanele calificate ca: asistent medical BFT, kinetoterapeut, manipulant mărfuri, mecanic auto, operator pariuri sportive, profesor educație fizică, paznic, reprezentant comercial și vânzător.
    Angajatori din țările Comunității Economice Europene au transmis ca vacante 2.166 de locuri de muncă, disponibile până la data de 14 ianuarie a.c.. Astfel, în Germania se pot angaja persoanele calificate ca: personal în industria gastronomiei de sistem (1400 euro brut/lună), barman și ospătar (1800 euro brut/lună), bucătar (1600 – 2400 euro brut/lună), brutar, asistent medical generalist (2200-2400 euro brut/lună), asistent manager, mecanic industrial (11,61 euro brut/oră), mecanic auto camioane (10,98 euro brut/oră), mecanic (mașini prelucrare cauciuc și mase plastice), electrician, visual designer (6000 euro brut/lună), electrician industrial (13 euro brut/oră) și mecanic industrial. În Marea Britanie sunt sute de posturi vacante pentru îngrijitori persoane (20.150 lire brut/an). Tot aici se mai caută: asistent medical (15 lire/oră), medic de familie – medicină generală, asistent medical generalist (15 lire/oră) și îngrijitor persoane/ infirmier.
    În Spania se pot angaja 800 de muncitori necalificați în agricultură, pentru cules căpșuni (40 euro brut/zi) și un maseur (960 euro net/lună). În Polonia se caută câte un PHP developer – programator aplicație (833 euro brut/lună) și dezvoltator internet (833 euro brut/lună), în Portugalia sunt vacante 400 de locuri pentru muncitori necalificați în agricultură la culesul zmeurei (505-1192 euro brut/lună), în Norvegia un doctorand în departamentul biomedical (59.000 euro brut/an), în Irlanda un tehnician, iar în Danemarca sunt vacante 100 de posturi pentru culegători de mazăre (690 euro brut/lună), 30 de posturi pentru culegători căpșuni (1 euro brut/kg) și 300 pentru culegători mazăre (0,6 euro/kg).

Informații suplimentare despre locurile de muncă   

    Informații suplimentare cu privire la locurile de muncă vacante în țară sau în UE pot fi obținute accesând adresele: www.eures.anofm.ro; www.eures.europa.eu; www.muncainue.ro și www.anofm.ro. Totodată, tinerii cu vârsta între 18 și 35 de ani, care doresc să obțină un contract de muncă în UE, precum și în Norvegia și Islanda se pot înscrie în proiectul „Your first EURES job”, despre care pot afla mai multe informații accesând: http://eures.anofm.ro/firstEuresJob.php și  http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job.html.
Persoanele calificate în meserii din domeniul construcțiilor au ocazia să se angajeze în Israel, amănunte cu privire la condiții putând fi aflate la adresa: www.anofm.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?