Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Tânărul polițist Romeo Banu va fi condus astăzi pe ultimul drum


Tânărul polițist păncean Romeo Banu, care s-a stins din viață în noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., va fi condus astăzi pe ultimul său drum din această lume. Slujba de înmormântare va începe la ora 13.00, la biserica din cartierul Dumbrava, după cum scrie un apropiat de-al polițistului, pe pagina de facebook.
    Apropiații continuă să posteze mesaje pe pagina de facebook a polițistului, prin care își exprimă părerile de rău și transmit condoleanțe pentru familia greu încercată. Într-o postare, o colegă de-a sa, scrie „am fost la el.. e la fel de frumos și discret, cum a fost întotdeauna.. mi-a fost teamă să nu-i fie frig; i-am încălzit puțin mâinile atât de delicate, l-am alintat și mângâiat.. așteptam să îmi zâmbească, așa cum numai el știa să o facă. Mi-e dor de zâmbetul lui frumos, cât eternitatea! E frig! Prea mult frig! Prea trist! Prea tânăr! Prea frumos, prea bun.. prea nedrept, ca să fi plecat dintre noi!… E rece totul! Și ce e și mai dureros, e că neființa lui ne-a înghețat tuturor sufletele, le-a paralizat pur și simplu. Mă întrebam dacă nu i-o fi rece…… Haideți să-l ținem cu toții în brațe.. să-i fie Trecerea mai ușoară…”. Într-o altă postare, o persoană scrie: „o vorbă din bătrâni spune că «A te naște e o întâmplare, a muri e lucru sigur» dar tu Romeo te-ai dus prea devreme, nu meritai așa ceva la vârsta asta. Dumnezeu să le dea putere părinților și celor apropiați să poată trece peste o așa nenorocire. Odihnește-te în pace Romeo!”.
    Ofițerul de poliție avea doar 37 de ani și a fost răpus de o boală necruțătoare, descoperită în primăvara anului trecut. S-a stins pe patul unui spital din Brașov, acolo unde era internat dinainte de Crăciun pentru că nu se simțea bine.
    Despre Romeo Banu se vorbește numai de bine și toți cei care l-au cunoscut sperau să se întâmple o minune și să supraviețuiască bolii. Din păcate nu a fost așa, Romeo plecând pentru totdeauna din această lume, lăsând în urma sa o durere imensă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?