Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Familie din Bârsești trimisă în judecată pentru o bătaie


Membrii unei familii din Bârsești, mamă, tată și fiu, vor fi judecați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cei trei au bătut doi bărbați în luna aprilie a.c. Dorică A., tatăl, a lovit un bărbat cu o bâtă, iar victima a avut nevoie de 40-45 de zile. Victimele se aflau pe o suprafață de teren, în zona Tișița. Discuțiile au pornit de la faptul că inculpatul a intrat cu oile pe suprafața de teren care aparținea părților vătămate. Pentru că i s-a atras atenția, inculpatul a reacționat.
    În timp ce el a altoit cu bâta o persoană, soția sa, Adina A. și fiul lor, Costel A., au lovit o alta. Cei doi au dat cu pumnii și picioarele, iar victima a avut nevoie de 7-10 zile de îngrijiri medicale.
    Dreptate cu pumnul și-a mai făcut și Iulian S., de 24 de ani, din comuna Păunești. În vara acestui an, tânărul, în timp ce se afla acasă la persoana vătămată, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a lovit-o pe aceasta cu pumnii și picioarele. De asemenea, i-a spart ochelarii și a refuzat să plece din casa părții vătămate atunci când i s-a cerut asta. Victima a ajuns la spital și a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.
    Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au mai trimis în judecată pentru aceeași faptă și pe Valentin Ionuț B., de 29 de ani, tot din Păunești. În vara acestui an, în timp ce se afla la discoteca din localitate, el a lovit o persoană, iar aceasta a avut nevoie de 35-40 de zile. Între inculpat și alte persoane a izbucnit un conflict, iar persoana lovită s-a băgat între certăreți pentru a-i despărți. Deși a avut intenții bune, bărbatul a ajuns să fie victimă. El se constituie parte civilă în dosar cu suma de 25.000 lei.
    Judecat va fi și Costică R., tot din Păunești și tot pentru o bătaie. În rechizitoriul procurorilor se arată că în vara acestui an el a lovit o persoană cu un băț peste brațe și abdomen, iar aceasta a avut nevoie de 30-35 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul lucra la un gard când a observat victima trecând pe stradă cu o vițică. S-a dus după ea, iar când a ajuns în punctul în care omul își dusese vaca la păscut, a început să lovească cu bățul, dar nu înainte de a-i dezlega vițica.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?