Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

INFOPOL


Evenimente rutiere

La data de 17 decembrie a.c., orele 09.40, pe str. N. Titulescu din orașul Panciu, un bărbat de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea o autospecializată a acroșat cu oglinda o femeie de 42 de ani, din comuna Movilița, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fară să se asigure. Conducătorul auto a transportat victima la spitalul Panciu însă aceasta a refuzat examinarea medicală. Conducatorul auto și victima au fost testate alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 
La data de 17 decembrie a.c., orele 13.00, pe raza comunei Chiojdeni, un bărbat, de 38 ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei, de 35 ani, din comuna Vintileasca. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 decembrie a.c., orele 19.10, o femeie, de 39 ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205H, în satul Păunești, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj și cu partea dreapta față a lovit un cap de pod, oprindu-se în șanțul din partea dreaptă a sensului său de mers. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză  a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 decembrie a.c., orele 20.50, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat, de 31 ani, din comuna Broșteni, în timp ce conducea pe DJ 205 B, pe raza comunei Vîrteșcoiu, un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furturi cercetate de polițiști
 
La data de 17 decembrie a.c., orele 11.10, polițiștii din Tîmboești au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Focșani, despre faptul că dintr-un imobil din comuna Tîmboiești, în perioada 13-17 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta clădirii de unde au sustras mai multe bunuri și suma de aproximativ 300 de lei. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au depistat doi minori în vârstă de 15, respectiv 16 ani, ambii din comuna Tîmboești, sat Slimnic, principali suspecți în săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii au mai stabilit faptul că cei doi au pătruns prin efracție prin forțarea unui geam dublu tip termopan. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

La data de 17 decembrie a.c., ora 17.30, polițiștii din Jariștea au fost sesizați de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că persoane  necunoscute i-ar fi sustras suma de 990 lei dintr-un bar din localitate, unde lucreaza în calitate de barman. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate a fost depistat un tânăr, de 20 ani, din localitate și s-a stabilit faptul că acesta a sustras suma de bani, după care s-a deplasat în municipiul Focșani și cheltuit banii. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?