Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO și GALERIE FOTO: Jeep-ul fostului consilier local Gheorghe Stan, bușit într-o intersecție


Trei mașini au fost avariate ieri, în urma unui accident produs în intersecția străzilor Muncitori cu Prof. C. Stere din Focșani. Una dintre mașinile implicate în accident, o Dacia, circula pe strada Prof. C. Stere, iar la intersecția cu strada Muncitori, șoferul nu a respectat semnificația indicatorului „STOP”, montat pe stâlp, și a intrat în intersecție. În acel moment, s-a ciocnit violent cu mașina fostului consilier local PNL Gheorghe Stan. Impactul a fost puternic, Jeep-ul consilierului s-a răsucit și a acroșat o altă Dacia, care era parcată. „Nu am acordat prioritate la STOP, care vedeți unde este pus (pe stâlp-n.r.)”, a spus șoferul care circula pe strada Prof. C. Stere și conducea Dacia unei firme.
    La rândul său, fostul conilier a spus că nu a avut ce face pentru a evita impactul, pentru că s-a trezit pur și simplu cu Dacia în mașina sa. „Veneam pe stradă și am văzut că o mașină intră în lateralul mașinii mele. Nu am avut timp să fac nimic. Am frânat, am încercat să fac ceva, dar m-a rotit efectiv”, a spus fostul consilier local.

    Celălalt bărbat, a cărui mașină a fost avariată, spune că abia coborâse din autoturism și că dacă ar fi fost în spatele acestuia, s-ar fi ales cu picioarele rupte. „Dânsul (șoferul vinovat-n.r.) a venit, cred, cu viteză, că a întors mașina asta pe dos. L-a răsucit și l-a aruncat în mașina mea. Eu coborâsem și am auzit bubuitura. Dacă eram în spate, venea mașina peste mine, îmi rupea picioarele”, a spus bărbatul.
    La fața locului a ajuns și un echipaj de la Biroul Rutier, care a testat șoferii și i-au luat la poliție pentru audieri. Șoferul vinovat va rămâne fără permis.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?