Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Un deținut a VANDALIZAT camerele în care a fost „cazat“


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au trimis în judecată pe Cosmin Andraș C., pentru distrugere. La momentul comiterii faptelor, el era încarcerat în Penitenciarul Focșani și executa o pedeapsă cu închisoarea pentru furt.
    Potrivit rechizitoriului, pe 10 iunie, în jurul orei 6.00, în timp ce se afla în camera de deținere, a distrus tot ce a găsit prin aceasta. Saltele, chiuveta, lenjeria de pat, corpurile de iluminat, instalația electrică, după care a inundat camera. A fost mutat în altă cameră, dar nu s-a potolit. Pe 11 iunie a distrus bunuri din nou. A fost imobilizat, apoi a fost mutat în prima cameră vandalizată. A distrus din nou salteaua, care între timp fusese înlocuită, iar cu ajutorul unei țevi de apă, pe care a smuls-o din baie, a deteriorat pereții. La audieri a recunoscut faptele. Prejudiciul este de 3671,38 lei.
    Trimis în judecată a fost și Sebi Marian B.. Bărbatul, din Urechești, va fi judecat la Judecătoria Focșani tot pentru distrugere. Conform rechizitoriului, în seara zilei de 5 aprilie, el a distrus televizorul din camera de deținere. S-a enervat după ce șeful de cameră l-a stins. Era ora 23.30, dar bărbatul ar fi vrut să se mai uite la televizor. Supărat fiind, l-a luat și l-a trântit de pământ. Prejudiciul în acest caz este de 542,33 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?