Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Agentul Cosmin Postolache, mort într-un accident rutier, va fi înmormântat cu onoruri militare


Polițistul Cosmin Postolache, care a fost adjunctul șefului de post din comuna Pufești, va fi înmormântat duminică cu onoruri militare. Agentul a murit miercuri, în urma unui accident rutier, produs pe raza comunei Pufești. Trupul neînsuflețit este depus în Biserica Sfântul Gheorghe Nord, de pe bulevardul Independenței din Focșani, unde slujește părintele Daniel Dumbravă.
Potrivit unor surse din cadrul IPJ Vrancea, slujba de înmormântare va începe duminică în jurul prânzului, urmând a participa mai mulți angajați ai instituției, inclusiv reprezentanți ai conducerii, care vor depune mai multe coroane de flori. Garda de onoare va da onorul, iar la cimitir vor fi trase mai multe focuri de armă. „Suntem alături de familia îndoliată, pe care o sprijinim atât moral cât și material”, au transmis oamenii legii.
Polițistul, care avea 23 de ani, a murit după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu o cisternă încărcată cu benzină. Agentul Cosmin Postolache se afla la volanul unui autoturism Renault. El venea de la Adjud, unde fusese pentru a susține testarea psihologică, deși se afla în concediu de odihnă. Agentul ar fi încercat să depășească un tir, dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile a deparat, intrând în coliziune cu o cisternă. Potrivit comisarui șef Adrian Huzum, de la Serviciul Rutier, victima nu a adaptat viteza la carosabil ud, iar mașina pe care o conducea a derapat, intrând într-o cisternă încărcată cu 25 de tone de benzină.
Cercetările în acest caz sunt efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?