Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO : Record de ascultări pe platforma Spotify pentru noul album al lui Justin Bieber


Cel mai recent album al cântărețului canadian Justin Bieber, ‘Purpose’, a bătut recordul la cel mai ascultat disc în prima săptămână de difuzare pe platforma Spotify, lider în industria de streaming de muzică, cu 205 milioane de ascultări. Albumul, lansat la 13 noiembrie, a reallizat cea mai bună intrare pentru un album pe Spotify, a declarat vineri site-ul suedez de streaming de muzică. Din cele 205 milioane de ascultări ale foarte așteptatului album — primul al lui Justin Bieber în trei ani — aproximativ 77 de milioane au fost realizate în Statele Unite ale Americii, precizează Spotify. Recordul anterior a fost deținut de compatriotul său cântărețul de R&B Weeknd.
    Anunțul Spotify a fost făcut în ziua de lansare a altui album extrem de așteptat, „25”, al britanicei Adele, care ar putea fi albumul cel mai vândut al anului sau chiar al deceniului. Totuși, cântăreața a ales să nu difuzeze acest album pe streaming, un sector în creștere dar care se confruntă cu critici din partea mai multor artiști care se consideră lezați din punct de vedere financiar. Trupa britanică de băieți One Direction, care și-a lansat albumul ‘Made in the A.M’ în aceeași zi cu Justin Bieber, l-a depășit, de asemenea, pe Weeknd, dar fără a atinge cifrele lui Bieber.
    Potrivit EFE, Justin Bieber a detronat-o și pe Adele de pe prima poziție a listei oficiale de single-uri în Regatul Unit, cu melodia ‘Sorry’, stabilind astfel un nou record muzical. După ce a stat în umbra noului succes al lui Adele, „Hello”, în ultimele trei săptămâni, Bieber a urcat pe primul loc cu un total de 104.000 de unități vândute și mai mult de 5 milioane de ascultători pe streaming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?