Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Un bărbat a furat un cal și lucernă


Un bărbat de 33 de ani, din Odobești, este bănuit că a furat un cal și lucernă. Joi după-amiază, un bărbat din Focșani a sesizat poliția cu privire la faptul că un altul, din Odobești, i-a sustras un cal și niște lucernă. În urma sesizării, polițiștii au început verificările și l-au identificat pe bărbatul indicat de persoana vătămată. Acesta se deplasa cu o căruță, în care era lucernă, iar de atelaj era legat calul care ar fi fost sustras. „La data de 19 noiembrie a.c., ora 16.30, polițiștii din Odobești au fost sesizați de un bărbat, de 57 ani, din municipiul Focșani, cu privire la faptul că un bărbat, de 33 ani, din orașul Odobești, i-ar fi sustras o cabalină și o cantitate de lucernă, prejudiciul estimat fiind de 5.050 lei. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, principalul suspect a fost depistat în timp ce conducea un atelaj hipo încărcat cu lucernă, iar de atelajul hipo era legată cabalina reclamată ca fiind sustrasă. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și a fost predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea. 
    Tot pentru furt mai sunt cercetate și alte două persoane. Este vorba de un bărbat și o femeie, care ar fi sustras bunuri de pe rafturile unor magazine. „La data de 19 noiembrie a.c., ora 17.54, polițiști focșăneni au fost sesizați de un agent de pază al unui supermarket din localitate, cu privire la faptul că o femeie, de 35 ani, din municipiul Focșani, ar fi sustras produse alimentare în valoare de aproximativ 100 lei”, se mai arată în aceeași informare.
    În cazul bărbatului, prejudiciul a fost ceva mai mic, respectiv 60 de lei, după cum spun oamenii legii. „La data de 19 noiembrie a.c., ora 16.08, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un agent de pază al unui supermarket din localitate, cu privire la faptul că un bărbat, de 37 ani, din municipiul Focșani, ar fi sustras produse alimentare în valoare de 60 lei”, au adăugat polițiștii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?