Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Liceul de Artă a donat pachete familiilor cu nevoi deosebite


Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani s-a implicat într-o acțiune de voluntariat în timpul „Săptămânii legumelor și fructelor donate” din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), din perioada 16-20 noiembrie. Elevii și cadrele didactice au adunat o cantitate semnificativă de fructe și legume, cereale și derivate  din acestea, precum gemuri, compot, zacuscă, sucuri, făină, zahăr, ulei, paste etc.
    Marți, 17 noiembrie, elevii și profesorii s-au deplasat la Cândești, Vrancea, unde au adus bucurie și zâmbete pe chipurile membrilor unei familii cu 10 copilași. Pe 18 noiembrie, alte pachete cu donații au mers către Cîmpineanca, unde elevii Liceului de Artă  au aflat de situația unei familii cu șapte copii, care s-au bucurat enorm de darurile primite.
    Campania s-a bucurat de sprijinul a 70 de elevi ai unității de învățământ, cât și a cadrelor didactice, profesorii Ion Cherciu, Răzvan Săcrieru și profesoarele  Mariana Dascălu, Viorica Dracea, Laura Mălureanu și Marlena Lovin. Coordonatorul SNAC desemnat al Liceului de Artă, profesoara Ioana Constantinescu, a promovat intens acțiunea de voluntariat și a căutat alături de elevi familii cu nevoi deosebite, cărora să le facă o bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?