Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO : Andreea Bratosin și Andrei Doldor, Miss și Mister Boboc la Liceul de Artă


Bobocii de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani și-au demonstrat talentele actoricești, vocale și aptitudinile la dans, aseară, pe scena Sălii Balada. Șapte perechi de elevi au încercat să capteze atenția membrilor juriului pentru a obține titlul de „Miss” și „Mister” Boboc 2015. Tema balului din acest an a fost „Arta de stradă”.

Pantomimă, dans, teatru și muzică

    Ana Mihalache a fost cea care a „spart gheața”. Eleva a interpretat piesa „When I was your man”, de Bruno Mars, acompaniată la pian de partenerul său, Auraș Cantaragiu. Lucia Rădulescu a avut un moment de dans contemporan, după care Robert Giurgea, partenerul ei, a demonstrat publicului că poate face beatbox. Robert Vasiliu, acompaniat la pian de Dorinel Vardianu, a stârnit aplauzele celor prezenți, interpretând melodia „De-ar fi să vii”.
    Irina Dima a animat atmosfera cu un street-dance, iar Laurențiu Leca și Adrian Gembășelu au fost actori într-o pantomimă, care a adus zâmbetele pe buze atât membrilor juriului, cât și colegilor din sală. Eleva Alexandra Baniță le-a demonstrat tuturor că stăpânește bine artele marțiale. În continuarea probei, tinerele Andreea Murgu și Andreea Bratosin au încântat auzul publicului, interpretând piesele „All of me”, respectiv „Don’t you remember”. Mihai Vasiliu a readus pofta de petrecere prin interpretarea unor melodii populare la clarinet, acompaniat de … aplauzele publicului. Ultimul, dar nu cel din urmă, Andrei Doldor, a fost actor într-o mică scenetă, „Pomul care face ciori”.
    Au urmat momente muzicale și pline de voie bună, datorită trupei „Energy”, care a captat toată atenția persoanelor din sală, interpretând un colaj rusesc. Elena Pâsu, elevă a liceului, a cântat piesa „A night like this”. 
La proba de cultură generală, toți bobocii s-au descurcat excelent, primind punctajul maxim. Până la ultima probă, Trupa „Armonia Folk”, alcătuită din elevi de clasele a VI-a și a VIII-a, și-a arătat priceperea la instrumente, dar și la voce, prin intermediul a două melodii. Eduard Groza a demonstrat, încă o dată, ce poate să facă și cât de bun este la tobe, având un moment solo.
    Ultima probă, cea de seară, a atras privirile tuturor. Fetele elegante, aranjate și  machiate au defilat la brațele băieților eleganți, îmbrăcați la patru ace.

Andreea Bratosin și Andrei Doldor, Miss și Mister Boboc

    Niciunul dintre elevii participanți la Balul Bobocilor nu a plecat acasă fără diplomă și premiu. Juriul a fost nevoit să decidă trei perechi câștigătoare, care s-au diferențiat cumva față de restul și au dovedit pricepere, eleganță, inteligență și farmec. Locul III a fost obținut de Alexandra Baniță și Robert Vasilescu. De locul II s-au bucurat Andreea Murgu și Mihai Vasiloiu. Câștigătorii ediției 2015 a Balului Bobocilor de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani sunt Andreea Bratosin și Andrei Doldor.
    Din juriu au făcut parte Diana Tăicuțu, directoarea Liceului de Artă și președinta juriului, Ramona Găină, Mihai Lăduncă, Laura Dumitru, Dragoș Matișan, Alex Grozavu – mister boboc în anul 2012 și Valy Bataragă – din  partea sponsorului Simetri Estetik.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?