Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, în sărbătoare


Elevii și profesorii Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani se pregătesc de sărbătoare, pe 6 noiembrie fiind ziua unității de învățământ. Vor fi organizate mai multe activități, printre care Balul Bobocilor, care va avea loc joi și se va desfășura la sala Balada. La bal vor concura 8 fete și 8 băieți pentru obținerea titlului de „Miss și Mister policeman”.
    Vineri vor avea loc o serie de activități, în care vor fi implicați elevii de la clasele IX-XII. Printre acestea se numără activitățile „Repere istorice în orașul Focșani”, organizată de clasa a IX-a C, „Ecologizarea perimetrului exterior aferent colegiului”, organizată de clasa a IX-a H, lansarea Proiectului Educațional „Èšara Vrancei” – organizat de clasa a X-a B. Clasele a X-a E și a XII-a H vor organiza câte un FlashMob. Elevii clasei a XII-a A vor vizita Penitenciarul Focșani, în cadrul activității „Să exmatriculăm violența!”, iar cei de clasa a XII-a G se va ocupa de prezentarea unui powerpoint pe tema „Mihail Kogălniceanu – om politic, avocat, istoric și publicist”.
    Sâmbătă, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” va organiza a V-a ediție a Festivalului Concurs Interjudețean de Folclor „Vrancea, plai de dor”, la care vor participa ansamblurile artistice ale unor licee din județele Buzău, Botoșani, Galați, Teleorman, Prahova, Neamț, Maramureș, Călărași și Republica Moldova. Spectacolul se va desfășura la Sala Balada, începând cu ora 9:30.
    Programul complet al activităților AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?