Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Un bărbat S-A ARUNCAT în faţa unui tren marfar


Un bărbat a murit ieri, după ce s-a aruncat în fața unui tren de marfă. Identitatea victimei nu fusese stabilită aseară, până la închiderea ediției.
Evenimentul a avut loc ieri după-amiază, între Mărășești și Pădureni. Mecanicul locomotivei le-a spus polițiștilor că bărbatul s-a aruncat pur și simplu în fața trenului. Omul a povestit că a văzut victima când aduna vreascuri. I-a dat un semnal sonor, moment în care aceasta s-a ridicat în picioare, iar când trenul s-a apropiat a sărit în fața lui. Bărbatul a fost pur și simplu făcut bucăți și nu a mai avut nicio șansă la viață.
Imediat ce au fost anunțați, polițiștii de la Transporturi Feroviare, dar și criminaliștii au ajuns la fața locului pentru cercetări. Asupra bărbatului nu s-a găsit niciun document de identitate și nici vreun alt înscris, iar localnicii le-au spus polițiștilor că nu ar fi din zonă, pentru că nu l-au mai văzut până acum.
    După cercetare, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Polițiștii fac în continuare verificări pentru a-i stabili identitatea, dar și pentru a afla motivele pentru care a recurs la acest gest extrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?