Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Rudele doctoriței Sanda Mihăilă caută medic de familie pentru comuna Răcoasa


Se caută medic de familie pentru Răcoasa. Medicul care se îngrijea de sănătatea locuitorilor comunei, Sanda Mihăilă, a decedat săptămâna trecută, iar acum familia, împreună cu Patronatul Medicilor de Familie Vrancea, caută un înlocuitor. Într-un anunț trimis de medicul Grigore Hanță, președintele Patronatului Medicilor de Familie Vrancea, se precizează că fostul cabinet al medicului Sanda Mihăilă este bine întreținut, dotat la standarde europene, iar medicii tineri care vor să lucreze în acesta vor trebui să aibă grijă de sănătatea locuitorilor din trei sate ale comunei.
Cei interesați pot contacta familia Mihăilă la numărul de telefon 0766.540.085. „Doctorul Sanda Mihăilă din comuna Racoasa, județul Vrancea nu mai e printre noi de câteva zile. A lăsat în urmă o familie, un cabinet (SRL), frumos, bine amplasat la asfalt (!!!), dotat pe norme europene, cu o listă de pacienți care au nevoie urgență de medic, care o caută și o plâng pe cea care le-a îngrijit sănătatea mai mult de 17 ani. Dacă aveți cunoștință de medici tineri care doresc să lucreze într-un cabinet modern, într-o comună cu trei sate, apropiate și toate «cu asfalt», va rog să le comunicați numărul de telefon 0766.540.085 prin care vor putea lua legătura cu familia doamnei doctor Sanda Mihăilă și își pot negocia/ stabili detaliile de parteneriat, în vederea intrării în sistemul de asigurări de sănătate, ca medic de familie. Familia dorește să concesioneze/ închirieze praxisul unui medic de familie tânăr/ eventual pensionar, pentru a nu se pierde o investiție derulată pe mai mult de 15 ani”, se arată în anunțul trimis de medicul Grigore Hanță.
Reamintim că doctorița Sanda Mihăilă a murit săptămâna trecută, la doar 65 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Ea a murit în casa sa din Răcoasa. Bucureșteancă la origine, medicul Sanda Mihăilă a avut o carieră de succes în medicină. Timp de 10 ani, până în 1998, a lucrat ca medic primar în medicină generală la Spitalul Elias din București. În această perioadă, după cum ne-a spus chiar fiul său, s-a îngrijit și de sănătatea angajaților din Banca Națională a României, Guvern, Parlament și Președinție. Fiul său ne-a spus că printre persoanele de care s-a îngrijit medicul Sanda Mihăilă se numără fostul președinte al României, Ion Iliescu, și regretatul regizor și actor Sergiu Nicolaescu. Din 1998, medicul Sanda Mihăilă s-a retras la Răcoasa, locul natal al soțului său, unde a activat ca medic de familie până la decesul său. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?