Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Ziua comunei Bordeşti va fi serbată duminică


Locuitorii comunei Bordești sunt invitați duminică, 25 octombrie, să petreacă în centrul urbei, când va fi serbată ziua localității. Manifestările dedicate celei de-a XIV-a ediții vor avea loc în fața Căminului Cultural din localitate, cu începere de la ora 12.30. Activitățile vor debuta cu o slujbă religioasă, oficiată de cei doi preoți din sat, Dan Burducea și Cristinel Muscalu, urmată de un cuvânt de bun venit, adresat de Gheorghe Tătaru, primarul localității, în prezența invitaților și a membrilor Consiliului Local. 
Programul artistic va fi deschis de cunoscuta solistă de muzică populară Anamaria Botezatu, iar invitata surpriză de anul acesta este solista Sanda Argint, care va susține la rându-i un recital. Manifestările vor continua cu un program artistic de dansuri și cântece ale Ansamblului de dansatori „Strugurașul” din Bordești, dar și un program al Ansamblurilor Folclorice „Sânzienele” de la Dumitrești, „Mlădițele” de la Chiojdeni, „Chindia și Brâul de la Jitia” și „Floricelele de munte” de la Vintileasca.
Edilul din Bordești spune că la această zi a localității sunt invitați toți sătenii, inclusiv fiii satului plecați prin diferite colțuri ale țării ori prin străinătate. Pentru ca momentul să fie unul de adevărată sărbătoare, cei prezenți vor petrece la un pahar de tulburel tradițional de Bordești, mici și bere, oferite de edil și Consiliul Local. „Îi invit pe toți sătenii să ne fie alături la un asemenea eveniment important pentru noi. Este un moment deosebit în viața noastră și mă bucur că am putut să organizăm această sărbătoare așa cum se cuvine. Îi aștept cu drag pe toți cei care vor să fie alături de noi. Suntem pregătiți să îi întâmpinăm așa cum se cuvine și cum numai noi, bordeștenii, știm a o face. La mulți ani Bordești, la mulți ani locuitorii mei dragi!”, a declarat primarul Gheorghe Tătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?