Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO şi GALERIE FOTO: Mama și fetițele găsite moarte în pădure, înmormântate în aceeași groapă


Dumitra Iordache, de 44 de ani, și fiicele sale, Viorica Mariana Feraru, de 13 ani, și Mădălina Georgiana Iordache, de numai 3 anișori, care au murit de frig în pădurea dintre Dălhăuți și Dealul Cucului, au fost înmormântate sâmbătă. Cele trei suflete, care și-au găsit sfârșitul în mod tragic, au fost conduse pe ultimul drum de toată lumea din comuna Cârligele, oamenii fiind impresionați de drama care s-a abătut asupra familiei. Mama și fiicele sale își vor dormi somnul de veci în aceeași groapă, fiind împreună și în Împărăția Cerurilor!
    Slujba de înmormântare a început la ora 12.00 și a fost oficiată de mai mulți preoți. După slujbă, sicriele celor trei au fost scoase din biserică și duse la cimitir, acolo unde au fost coborâte într-o singură groapă, fetița cea mică dormindu-și somnul de veci între mama și sora sa mai mare, care a ocrotit-o cu prețul vieții sale. În momentul în care sicriele au fost coborâte în groapă, rudele au început să le strige din răsputeri pe cele trei, iar unora dintre ele chiar li s-a făcut rău.
    În timp ce Dumitra și fetele sale au fost înmormântate, în pădure au continuat căutările și sâmbătă, atât cu oameni cât și cu câinii specializați în identificarea de cadavre, veniți de la Sibiu, pentru găsirea Elenei Iordache, sora Dumitrei. Din păcate, nici sâmbătă nu s-a dat de urma femeii de 41 de ani.

    Reamintim că cele patru, respectiv Elena, Dumitra și fetele celei din urmă au dispărut duminică seara, după ce au plecat din satul Dealul Cucului, comuna Poiana Cristei, prin pădure, către satul Dălhăuți, din comuna Cârligele. Ultima persoană care le-a văzut a fost un localnic din Dealul Cucului. Luni seara s-a sesizat dispariția femeilor și a copilelor, Dumitra și fetele ei fiind găsite moarte marți. Copilele au fost găsite fără suflare la o distanță destul de mică de satul Dealului Cucului, iar mama lor la aproximativ un kilometru distanță de ele. La necropsie s-a stabilit că decesul celor trei a survenit ca urmare a hipotermiei.
    De aproape o săptămână, pădurea este periată în fiecare zi de polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari și localnici, dar nimeni nu reușește să dea de urma Elenei. Polițiștii ne-au dat asigurări că se vor face în continuare căutări în speranța că va fi găsită și Elena, cel mai probabil decedată, pentru că nimeni nu mai crede într-o minune. În cazul ei, anchetatorii iau în calcul toate variantele, dar cel mai important este ca ea să fie găsită, vie sau moartă, și abia după aceea se poate stabili ce i s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?