Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Tomografii gratuite pentru pacienții Spitalului Adjud


Peste 80 de mii de vrânceni, care locuiesc în Adjud și împrejurimi, vor beneficia de tomografii gratuite. Cel mai probabil începând cu 26 octombrie, pacienții care vor fi internați în spitalul Adjud vor beneficia de servicii complete de radiologie și imagistică medicală.
Managerul unității, Florin Pădurariu, ne-a precizat că cele două aparate au fost montate, s-a primit avizul de funcționare, iar săptămâna viitoare va avea loc instruirea personalului. „Am primit avizul de la București, de funcționare. Eu zic că până la sfârșitul săptămânii viitoare pacienții spitalului vor beneficia de tomografii gratuite. Apoi, la anul, vom face act adițional la contractul cu CAS, pentru ca și alte persoane să poată beneficia de gratuitate, în baza biletului de trimitere. Ne este foarte util acest aparat și ne bucurăm că am reușit să-l avem în spital”, ne-a precizat Florin Pădurariu.
De altfel, persoanele din zona Adjudului, care nu sunt internate în spital, dar vor să-și facă o tomografie, vor putea beneficia de acest serviciu medical contracost, prețurile urmând a fi stabilite în comitetul director al spitalului. În acest moment, toți bolnavii care trebuie să facă o investigație de tip computer tomograf sunt direcționați către centrele din Focșani, care se află în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?