Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Medic acuzat că și-a „răpit” propriul copil, din brațele bunicului


Un copil de 6 ani ar fi fost „răpit” de propriul tată, care este medic în București, după cum ne-au spus surse oficiale. S-a întâmplat ieri, pe la orele prânzului, în fața magazinului Paco de pe Bulevardul Gării. Băiețelul de 6 ani era cu bunicul. Tatăl ar fi  venit cu mașina dinspre gară, a pătruns pe contrasens, după cum susțin martorii, l-ar fi lovit pe bătrân și apoi l-ar fi smuls pe copil din mâinile acestuia. L-a urcat în mașină și a demarat în trombă. Oamenii care au asistat la întreaga scenă au sunat la poliție și au reclamat faptul că un copil a fost răpit de pe Bulevardul Gării.
    Imediat ce s-a primit apelul, la nivelul Poliției municipiului Focșani s-au dispus măsurile specifice în astfel de situații, inclusiv de identificare în trafic a mașinii în care se afla copilul. La fața locului a ajuns un echipaj format din polițist-jandarm, oamenii legii făcând primele verificări pentru identificarea martorilor și pentru a afla de la aceștia ce s-a întâmplat. Oamenii le-au spus polițiștilor că „băiatul era cu bunicul, veneau dinspre gară. A venit o mașină, a intrat aici pe contrasens, l-a trântit pe bunic, a smuncit copilul și l-a aruncat în mașină și a plecat”. Nu doar o singură persoană a spus acest lucru, ci mai multe.
    Între timp, bunicul a fost dus la sediul poliției Focșani pentru a le povesti oamenilor legii cum au stat lucrurile. Din verificări a rezultat că părinții copilului sunt în proces de divorț și partaj, momentan mama fiind plecată în Belgia. Oamenii legii au mai stabilit că există o hotărâre judecătorească prin care copilul i-ar fi fost încredințat femeii, dar aceasta nu este definitivă, iar tatălui nu i s-a interzis să-și vadă copilul și să-și petreacă timp cu el. Prin urmare, oamenii legii spun că tatăl nu poate fi acuzat de răpire, iar ei nu au niciun drept să ia copilul de la bărbat atâta timp cât el este tatăl.
    Polițiștii ne-au spus că s-a luat legătura cu tatăl copilului, care ar fi din București. Acesta a confirmat că minorul este la el. Tot polițiștii ne-au mai spus că, la Poliția municipiului Focșani, tatăl a depus mai multe plângeri, reclamând faptul că nu este lăsat de bunic să-și vadă copilul. Bunicul a făcut plângere pentru că nu s-a respectat o hotărâre judecătorească de încredințare a minorului, adică hotărârea care nu este definitivă, după cum ne-au spus oamenii legii.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?