Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

SUSPANS în cazul fetei violate în Sud


Polițiștii fac în continuare verificări în cazul violului din cartierul Sud al municipiului Focșani, care s-ar fi consumat sâmbătă dimineață. Deși au verificat camerele de supraveghere de pe traseul parcurs de victimă, care are 18 ani, oamenii legii nu au reușit încă să dea de urma celor doi bărbați despre care tânăra susține că au violat-o, după ce au amenințat-o cu acte de violență. Polițiștii ne-au spus că fac în continuare verificări cu privire la acest caz, întrucât faptul că fata a avut contact sexual s-ar fi confirmat, potrivit unor surse oficiale.
    Reamintim că sâmbătă dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la o infracțiune de viol, care s-ar fi consumat în zona blocurilor M, de la Bulevardul București. Fata le-a spus oamenilor legii că în jurul orei 03.00, a plecat pe jos către casă, de la un bar de pe Bulevardul Gării. Pe drum i s-ar fi părut că este urmărită de doi bărbați, care ar fi mers după ea pe cealaltă parte a drumului, dar nu ar fi dat importanță și și-ar fi continuat deplasarea. În zona blocurilor M, imediat după unitatea militară de pe partea stângă, cum mergi către Sud, ar fi fost acostată de cei doi bărbați, care au urmărit-o și, amenințată fiind cu acte de violență, ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu ei. Apoi, fata a sunat la poliție, apelul fiind primit în jurul orei 04.00.
    Violul din Sud s-a produs în aceeași noapte cu cel de pe Bulevardul Independenței, unde o tânără de 26 de ani, cu grave probleme de sănătate și seropozitivă, a fost violată de doi adolescenți din comuna Vânători. Cei doi au fost prinși la scurt timp de la comiterea faptei, fiind apoi reținuți și arestați preventiv. În acest caz nu există dubii, fata fiind găsită pe stradă dezbrăcată de la brâu în jos, dar și cu leziuni. Pe lângă faptul că au bătut-o și violat-o, cei doi adolescenți i-au luat și telefonul mobil, motiv pentru care agresorii sunt cercetați pentru viol și tâlhărie.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?