Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Galactic a condus la pauză cu 1-0, dar a pierdut în final cu 5-1


O nouă înfrângere pentru echipa de futsal Galactic Focșani în Liga I. Aseară, în cadrul unui meci care a contat pentru etapa a V-a, gruparea focșăneană a cedat cu 5-1 în fața grupării KSE Tg. Secuiesc, după ce la pauză, Galactic conducea cu 1-0. Primele 20 de minute au aparținut echipei antrenate de Petrache Gurguiatu și Adrian Toma, și, după ocaziile irosite de Lupu și Munteanu, dar și după două bări ale lui Åžtefan Lupu, a venit și primul gol, reușit de Valentin Ion în minutul 18.
    În actul secund, oaspeții au ieșit la joc mai mult și, profitând de greșelile din apărarea vrâncenilor, au întors rezultatul și s-au distanțat la 3-1 în decurs de numai trei minute. Valentin Ion a ratat o lovitură de penalitate de la 10 metri, dar KSE a mai înscris o dată pe final pentru o victorie muncită. De subliniat maniera ciudată de arbitraj a lui Ionel Boharu (București), care nu a acordat două lovituri de la 7 metri pentru echipa focșăneană în urma a două hențuri comise de jucătorii covăsneni în propriul careu. Galactic Focșani a jucat cu: Borș, Ciobotaru, Nistor, S. Sava, Lupu, Dumitriu, Stanciu, Covaci, Munteanu, V. Ion și Duca.
    Alte rezultate din etapa a V-a: Clujana Cluj Napoca – Cityus Tg. Mureș 4-13, Autobergamo Deva – Spicom Sf. Gheorghe 10-0, FK Od. Secuiesc – Concordia Chiajna 9-4, United Galați – Muncitorul Reșița 8-4. Luni, 19 octombrie, Galactic Focșani va juca pe terenul Concordiei Chiajna (ora 18.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?