Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ! Doi vrânceni de 17 ani au VIOLAT o tânără BOLNAVĂ DE SIDA!


 Două infracțiuni de viol au fost reclamate în noaptea de vineri spre sâmbătă și sâmbătă dimineață, în Focșani. În cazul infracțiunii reclamate în noaptea de vineri spre sâmbătă, puțin după miezul nopții, s-au făcut deja două rețineri. Surse oficiale ne-au spus că au fost emise mandate de reținere pe numele a doi tineri de 17 ani. Potrivit unor surse oficiale, cei doi ar fi violat o tânără cu probleme de sănătate. Fata, care ar fi fost violată în spatele unui bloc de pe Bulevardul Independenței, ar fi și seropozitivă, ea suferind și de alte boli. 
UPDATE! Tinerii sunt din satul Mircești, comuna Vânători și au fost arestați. Unul dintre ei a fost condamnat în urmă cu un an pentru tâlhărie.
 Cea de-a doua înfracțiune de viol a fost sesizată sâmbătă dimineață, iar victima ar fi o fată de 18 ani. Potrivit primelor informații, fapta ar fi fost comisă în cartierul Sud al municipiului Focșani, în timp ce adolescenta se întorcea de la un bar. Ea le-a spus oamenilor legii că la un moment dat a simțit că este urmărită, după care ar fi fost acostată de persoane necunoscute și violată. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili dacă sesizarea se confirmă și pentru identificarea autorilor, și în acest caz victima reclamând că este vorba despre doi violatori.  

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?