Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Pănceanul Stelian Isac antrenează în Liga a IV-a din Ilfov la… Voinţa Crevedia


Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști vrânceni care au evoluat în primul eșalon din România, pănceanul Stelian Isac este antrenor principal la o echipă de liga a patra din Ilfov, Voința Crevedia. Isac a început fotbalul la grupele de juniori ale LPS Focșani sub îndrumarea antrenorului Laurențiu Muscalu, după care s-a transferat în liga I, la FCM Bacău unde a jucat timp de cinci ani. Alte echipe la care a mai evoluat fundașul născut în orașul Panciu au fost Unirea Focșani și Victoria Brănești (în liga a II-a), dar timp de jumătate de an și la echipă din liga a IV-a din Italia, dar a renunțat rapid, deoarece nu s-a putut acomoda deloc deoarece era departe de familie.
După 4 ani frumoși petrecuți la Brănești, a urmat o perioadă de 6 luni la Gloria Bistrița cu care a reușit promovarea în prima Ligă. A urmat FC Voluntari, Corbeanca și Tunari, în această perioadă a absolvit Åžcoala de Antrenori cu Licență B și cursurile de preparator fizic. În vara acestui an, Stelian Isac a pus umărul la promovarea grupării FC Panciu în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, după ce a evoluat în dubla manșă de baraj pe care gruparea pănceană a susținut-o împotriva campioanei județene din Brăila, Victoria Traian (n.r. 1-1 la Traian și 6-3 la Panciu).
Despre planurile de viitor ale echipei pe care o antrenează în prezent, Voința Crevedia, Isac a vorbit într-un interviu acordat site-ului www.ilfovsport.ro. „În vară am fost contactat de oficialii echipei, iar în urma discuțiilor privind condițiile și obiectivele echipei, am acceptat funcția de antrenor. După patru etape disputate în cadrul Ligii a IV-a din Ilfov, echipa se află pe primul loc, cu tot atâtea victorii. Obiectivul echipei este promovarea în Liga a 3-a, consider că este o țintă realizabilă dacă este să ținem cont de valoarea jucătorilor din lot. În lotul echipei mele sunt jucători foarte talentați și dacă se vor pregăti ca și până acum și vor fi serioși, vom avea rezultatele așteptate. Suntem o echipă. Liga a 4-a de Ilfov în care eu am mai activat ca și jucător se află într-un progres continuu în ceea ce privește starea terenurilor, arbitrajul de bună calitate și jucători ce au înțeles fair play-ul. E o schimbare în bine. Datoria mea este să îmi pregătesc echipa fizic și psihic câștigând fiecare meci și să creștem valoric de la meci la meci. Motivarea jucătorilor se face prin prime de joc acordate de către conducerea jocului. Pe viitor, îmi doresc foarte mult să fiu preparator fizic. Mă pregătesc intens pentru asta”, a spus vrânceanul Stelian Isac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?