Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Fiul și nora unei polițiste și trei amici de-ai lor, la judecată pentru trafic de droguri


Cinci tineri, între care fiul și nora unei polițiste, au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Vrancea pentru inițiere, constituire de grup infracțional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, trafic și consum de droguri. Patru dintre ei sunt în arest preventiv, iar femeia este în arest la domiciliu. 
 Cei cinci au fost acuzați de anchetatori că au constituit un grup infracțional organizat, în scopul traficului și consumului ilicit de droguri, substanțe pe care le aduceau din Italia și le vindeau în București și Vrancea. Este vorba despre Emanuel H., de 30 de ani, Bogdan Gabriel N., de 34 de ani, Simon Alin N., de 28 de ani, și soția sa, Ionelia Vasilica N., de 24 de ani, aceștia din urmă fiul, respectiv nora unei polițiste din cadrul IPJ Vrancea, și Bogdan C., care a fost arestat mai târziu pentru că la momentul declanșării acțiunii era plecat din țară. 
 Inculpații au fost arestați după ce locuințele le-au fost percheziționate de polițiștii de la SCCO, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Vrancea. În timpul perchezițiilor, efectuate în prima jumătate a lunii iulie în București și Vrancea, anchetatorii au descoperit o cantitate însemnată de droguri, pe care au și ridicat-o. De asemenea, s-au mai ridicat două cântare și 10 telefoane mobile. „La data de 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul S.C.C.O. Vrancea, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Vrancea și lucrători ai I.J.J. Vrancea, au efectuat 7 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județului Vrancea, ocazie cu care a fost găsită cantitatea de 200 g hașiș, 1 kg cannabis, plante etnobotanice, două mini-cântare electronice, un grinder și 10 telefoane mobile. La sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au fost conduse 15 persoane cu mandat de aducere, printre care și 4 tineri care au constituit un grup infracțional organizat, în scopul traficului și consumului ilicit de droguri, acestea fiind aduse din Italia și comercializate pe raza municipiului București și a județului Vrancea”, au transmis polițiștii la momentul respectiv. 
 Doi dintre bărbații reținuți au fost aduși atunci în Vrancea de la București, după ce s-au efectuat perchezițiile. În afară de percheziții, anchetatorii spun că un ofițer sub acoperire a cumpărat droguri, reușind astfel să strângă mai multe dovezi împotriva acestui grup infracțional.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?