Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

CARTIER pe 1,3 hectare, construit de „italieni“ la marginea Focşaniului


    Încă un investitor în imobiliare vrea să realizeze locuințe la marginea Focșaniului, în zona Vînători. Pe o suprafață de peste 1,3 hectare din extravilanul Focșaniului, societatea Vaserie Toscane Italiane vrea să realizeze un complex de locuințe. Proiectul Planului Urbanistic Zonal este prezentat pe site-ul municipalității, cu hărțile aferente investiției. Investiția a trecut și de Agenția de Protecția Mediului Vrancea. „Planul Urbanistic Zonal creează un cadru adecvat pentru lotizarea terenului în vederea construirii de locuințe individuale P + 2E cât și amenajării de spații verzi adecvate scopului propus”, se arată în decizia Agenției de Protecția Mediului Vrancea. Terenul este în proprietatea societății Vaserie Toscane Italiane și este situat în extravilanul Focșaniului.
    Planul poate fi consultat accesând http://www.focsani.info/pagina/construire-bloc-de-locuinte-cu-spatiu-comercial-la-parter-si-regim-de-inaltime-s-p-5e-si-imprejmuire
    Vă reamintim că Schimb 47, o firmă controlată de femeia de afaceri Luchi Georgescu, vrea să contruiască un cartier rezidențial în Focșani, pe o suprafață de trei hectare într-o zonă situată spre comuna Cîmpineanca. Terenul propus pentru cartier are ieșire în strada Dyonissos.
   

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?