Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

AS United și Sanorom Boloteşti, pe primele locuri în Liga AutoVip


Etapa a-III-a din cadrul campionatului de minifotbal Liga AutoVip desfășurată în weekend la Baza Sportivă EnergoSport a consemnat rezultate normale, trei dintre favoritele întrecerii obținând victorii scontate. Arena, pregătită de Jani Oltianu învinge la scor de neprezentare, 3-0 pe Satori Geladi și așteaptă cu încredere derby-ul etapei viitoare cu Sanorom-ul lui Adrian Toma.
După 4-1 cu FIA Carn, Sanorom Bolotești acumulează maxim de puncte, 9, preluând fotoliul de lider în Ligă. AS United a bigat a treia victorie consecutivă după 2-0 cu promovata Green Garden Odobești, meci în care Ciprian Dumitriu, golgeterul all-time din Ligă a înscris pe final primul gol în noul sezon. Câștigătoarea Cupei României, Pamiro Construct a terminat nedecis, 0-0 cu 22 Grade&Flux, într-o partidă în care portarii ambelor echipe, Ionuț Irimia și Cosmin Trifan au fost imbatabili, și în care Cătălin Voinea a ratat cu două minute înainte de final o lovitură de penalitate de la 9 metri.
Formația pregătită de Bogdan Boroș și Cătălin Tutulan a acumulat primul punct în Ligă după seria Sanorom – AS United în primele două runde.

Rezultatele etapei a II-a:
Alegria Câmpineanca – Green Team 2-2,
Arena – Satori Geladi 3-0,
Pamiro Construct – 22 Grade&Flux 0-0,
Casa Panciu – ACS Mausoleul Mărășești 4-1,
Green Graden Odobești – AS United 0-2,
FIA Carn – Sanorom Bolotești 1-4.
Etapa viitoare programează derby-ul Arena-Sanorom și jocurile Green Garden-FIA Carn, 22Grade&Flux-Casa Panciu, AS United-Alegria, Satori Geladi-Green Garden Odobești și ACS Mausoleul Mărășești-Pamiro Construct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?