Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Bărbatul accidentat mortal de fiul patronului de la Casa Veche ar fi traversat prin loc nepermis, fără să se asigure


    Polițiștii au venit cu precizări în cazul accidentului mortal de la Panciu, în care a fost implicat Gabriel Cozma, fiul patronului Restaurantului „Casa Veche” din Focșani, Marius Cozma.
    Conform buletinului de presă primit vineri de la IPJ Vrancea, în urma primelor cercetări s-a stabilit că victima este vinovată de producerea accidentului, deoarece a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind lovit de Mercedes-ul  condus de tânărul de 19 ani. Accidentul a fost anunțat la ora 19.35, după cum se arată în informarea poliției. „La data de 24.09.2015, ora 19.35, în orașul Panciu, un tânăr în vârstă de 19 ani, din com. Străoane, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat și a accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 42 ani, din aceeași comună, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a transmis inspector principal Cătălina Murariu, de la Biroul de Presă al poliției.
    Victima accidentului de joi seara este Mihai Vascu, care avea 40 de ani și locuia în comuna Străoane, ca și tânărul de la volanul mașinii. Polițiștii ne-au spus că se vor face în continuare verificări în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul, dar și cine este vinovat.
Au fost și voci care au spus că tânărul ar fi circulat cu viteză, acest lucru urmând să se stabilească în urma unei expertize. Tot prin expertiză se va stabili și dacă șoferul ar fi putut evita tragedia sau nu.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?