Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 16 septembrie a.c., ora 12.25, pe DN 2D, în comuna Vidra, un bărbat, de 54 ani, din comuna Sînpaul, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 73 ani, din municipiul Brăila. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 73 de ani și a unei femei, de 69 ani, din municipiul Onești, județul Bacău. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 16 septembrie a.c., ora 16.00, pe strada Republicii din municipiul Focșani, un tânăr, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat și accidentat ușor un bătrân, de 82 ani, din aceeași localitate, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

    La data de 16 septembrie a.c., ora 19.15, pe strada Republicii din municipiul Adjud, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 41 ani, din comuna Căiuți, județul Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară care avea montate numere false de înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

    La data de 16 septembrie a.c., ora 17.10, pe strada Republicii din municipiul Adjud, polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 23 ani, din Tecuci, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație din 17 iunie 2013. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

    La data de 16 septembrie a.c., ora 19.40, într-o parcare privată situată în afara localității Urechești, un tânăr, de 24 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, a acoșat din neatenție un pieton, de 17 ani, din comuna Slobozia Bradului. Minorul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?