Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Luni începe școala. Află la ce ore au loc festivitățile de deschidere


Luni se dă startul unui nou an școlar. În uniforme sau nu, cu emoții și pregătiți pentru un alt an încărcat cu testări, teme ori pregătiri pentru examene, elevii fiecărei instituții de învățământ se vor prezenta în prima zi de școală relaxați, după vacanța de vară, și gata pentru a face față cu brio unor noi provocări. Festivitățile de deschidere a noului an școlar sunt programate ori la ora 9:00, ori la ora 10:00, iar pentru cei care învață după-amiaza, la ora 12.00.
    Astfel, la Colegiul Național „Unirea”, Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” și la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc începând cu ora 10:00. La Colegiul Tehnic „Ion Mincu” și la Colegiul Tehnic „V. D. Cotea” startul se dă la ora 9:00. La Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, părinții și elevii sunt așteptați începând cu ora 9:30.
    La Școala Gimnazială „Anghel Saligny”, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” festivitatea de deschidere va începe la ora 9:00. La Școala Gimnazială „Ion Basgan”, elevii din clasele 0-IV împreună cu părinții sunt așteptați la ora 9:00, iar cei din gimnaziu la ora 12:00.
    La Școala Gimnazială nr. 3, festivitatea de deschidere a noului an școlar nu va putea fi organizată în incinta unității, din cauza reparațiilor. Așadar, elevii, părinții și profesorii sunt așteptați la ora 11:00, în curtea Liceului Tehnologic „G. G. Longinescu” din cartierul Obor. Reamintim că și orele se vor susține în alte instituții de învățământ anul acesta. Astfel, școlarii de la clasele Step by Step și pregătitoare ale Școlii nr. 3 vor învăța la Grădinița nr.2 de pe strada Alecu Sihleanu din Focșani, iar  elevii din clasele primare și gimnaziale vor studia la Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?