Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Filmul ‘War Room’ urcă pe primul loc în box-office-ul nord-american


Producția cinematografică ‘War Room’ a urcat pe primul loc în box-office-ul nord-american în al doilea weekend de la lansarea sa pe piață, detronând campionul care s-a menținut timp de trei săptămâni pe locul întâi, ‘Straight Outta Compton’, informează agenția Xinhua.
‘War Room’ a avut încasări de 9,35 milioane de dolari în SUA în acest week-end, cu 18 la sută mai puțin decât în primul weekend de la lansare. Filmul produs cu un buget redus de Kendrick Brothers a avut costuri de producție de 3,5 milioane de dolari și a încasat 24,7 milioane de dolari în zece zile de la premieră.
Lansat în 391 de cinematografe în prima săptămână, ‘War Room’ a fost difuzat în 1.526 de locații în a doua săptămână de la lansare. După ce a condus box office-ul în ultimele trei săptămâni, filmul „Straight Outta Compton” despre epopeea grupului NWA, inițiatorul stilului muzical „gangsta rap” a trecut pe locul al doilea în acest weekend, cu o valoare estimată a încasărilor de 8,85 milioane de dolari, în scădere cu 32,6 la sută față de sfârșitul săptămânii trecute.
Filmul din categoria ‘biopic’ (film biografic) este denumit după numele primului album al trupei lansat în 1988 și care evocă orașul adiacent Los Angeles-ului din care provin cei mai mulți dintre acești rapperi, inclusiv Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube. Filmul a fost realizat cu un buget de 28 de milioane de dolari și a avut încasări de 147,8 milioane de dolari în 24 de zile. Producția ‘A Walk in the Woods’ se clasează pe locul al treilea, cu un procent estimat de 8,2 milioane de dolari. În această producție joacă și celebrul actor Robert Redford. Filmul a avut încasări de 10,1 milioane de dolari de la lansarea sa de miercuri.
Celelalte 10 filme cele mai populare în Statele Unite și Canada sunt ‘Mission: Impossible — Rogue Nation’ (7,15 milioane de dolari), ‘The Transporter Refueled’ (7,13milioane de dolari), ‘No Escape’ (5,45 milioane de dolari), ‘Man From U.N.C.L.E.’ (3,45 milioane de dolari), ‘Un Gallo con Muchos Huevos’ (3,40 milioane de dolari), ‘Sinister 2’ (3,38 milioane de dolari), ‘Inside Out’ (3,15 milioane de dolari), mai notează Xinhua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?