Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Copil de doi ani, nesupravegheat de părinți, accidentat de o mașină


Mai multe persoane au fost rănite în accidente de circulație, care s-au produs la sfârșitul săptămânii trecute pe șoselele din județ. Printre victime se numără și un copil de 2 ani, pe care părinții l-au lăsat nesupravegheat. Potrivit polițiștilor, micuțul a traversat o stradă din satul Valea Beciului, comuna Slobozia Bradului, fiind lovit de o mașină. „La data de 6 septembrie a.c., ora 18.35, pe drumul comunal din comuna Slobozia Bradului, sat Valea Beciului, un bărbat, de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat și accidentat ușor un minor în vârstă de 2 ani, care a traversat strada nesupravegheat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    În aceeași zi s-a produs un accident cu victimă și la Homocea. Rănit a fost un biciclist, care ar fi efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, fiind lovit de o mașină. „La data de 6 septembrie a.c., orele 12.20, pe artera principală din comuna Homocea, un bărbat, de 32 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat și accidentat ușor un biciclist, de 66 ani, din localitate, care a efectuat virajul la stânga fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se mai arată în aceeași informare.
 
   Căruță nesemnalizată, lovită de o mașină

    Un alt accident s-a produs la Gologanu, în urma acestuia fiind rănite două persoane, care se aflau într-o căruță. Din verificări s-a stabilit că un șofer nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de un atelaj hipo, care venea din sens opus și nu era semnalizat corespunzător, și a intrat în coliziune cu acesta. „La data de 6 septembrie a.c., ora 20.10, pe strada Lalelelor din comuna Gologanu, un bărbat, de 46 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de un atelaj hipo nesemnalizat corespunzător, care circula din sens opus și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a căruțașului de 38 ani și a unei pasagere de 38 ani, ambii din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat oamenii legii.
    Tot în seara zilei de duminică, un tânăr de 19 ani, din comuna Movilița, a fost lovit de o autoutilitară în timp ce traversa strada. În momentul în care a fost acroșat de autoutilitară, el nu se afla pe trecere, ci în apropierea acesteia. În urma accidentului, tânărul s-a ales cu răni grave. „La data de 6 septembrie a.c., ora 22.15, pe DN2 E85, la intersecția cu strada Revoluției din municipiul Focșani, un tânăr, de 19 ani, din comuna Movilița, a traversat strada neregulamentar, în zona marcajului pietonal și a fost acroșat de o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 44 ani, din comuna Tîmboiești. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au mai transmis polițiștii.

   Prins sub cabina unui autocamion

    Un alt bărbat a fost rănit după ce a fost prins sub cabina unui autocamion, căruia încerca să-i schimbe o roată. S-a întâmplat sâmbătă, la Răstoaca, iar victima a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. „La data de 5 septembrie a.c., ora 13.30, polițiștii din Răstoaca au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 48 ani, din municipiul Brăila, în timp ce se afla într-o parcare de pe marginea DN 23, încercând să schimbe roata la un autocamion, a fost prins sub cabina acestuia. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se mai arată în informarea poliției. 
În aceeași zi, la ora ora 20.45, pe strada Cotești, din localitatea Golești, un bărbat, de 65 ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de depășire a unui autoturism staționat pe marginea părții carosabile, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o căruță, condusă de un bărbat de 70 ani, din Focșani, care nu era semnalizată corespunzător, după cum spun polițiștii. În urma producerii accidentului, a rezultat avarierea autoturismului și rănirea ușoară a conducătorului atelajului hipo. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
    Un sfert de oră mai târziu, pe Bulevardul Unirii, un bărbat de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un alt autoturism, care staționa pe banda de lângă trotuar, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autovehicule și rănirea ușoară a unei femei, de 34 ani, care se afla la volanul autoturismului staționat. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, au mai spus polițiștii.
   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?