Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un polițist din Garoafa a REFUZAT o şpagă de 400 de lei


Un bărbat din comuna Garoafa este cercetat pentru dare de mită, după ce a vrut să-și „salveze” angajatul de la un dosar penal, acuzat fiind de comiterea a două infracțiuni. Joi, un polițist de la Postul de Poliție Garoafa, Ionuț B., a oprit în trafic pentru verificări un tractor cu remorcă, condus de Costel S., de 37 de ani, din Garoafa. În urma verificărilor pe care le-a făcut, polițistul a constatat că bărbatul nu avea permis, remorca nu era înregistrată și, în plus, șoferul era și băut, având o alcoolemie de 0,24 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
    În timp ce întocmea documentele, polițistul a fost contactat de Gheorghe Cornel A., la care tractoristul lucra ca zilier, care i-a sugerat polițistului să renunțe la documente și să nu mai înregistreze nicio faptă. Omul legii nu a dat curs solicitării, iar ieri, când Gheorghe Cornel s-a prezentat la post pentru a-i oferi agentului suma de 400 lei, a fost prins în flagrant de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care fuseseră anunțați de polițist cu privire la intențiile omului.
    Acum, cel care a oferit mita este cercetat pentru dare de mită, iar celălalt pentru că remorca nu era înregistrată și pentru că a condus fără permis.
   

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?