Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

O nouă ședință la ISJ pentru repartizarea de posturi


Astăzi va avea loc o nouă ședință publică la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea. Obiectul întâlnirii va fi repartizarea posturilor și catedrelor neocupate în urma repartizărilor de săptămâna trecută. Vor primi posturi cadrele didactice titulare rămase cu norma didactică incompletă, pentru a completa norma didactică, cadrele didactice titulare prin detașare la cerere, cele care au studiile necesare pentru ocuparea unui post, dar nu au ocupat unul sau au norma incompletă, candidații repartizați deja care nu s-au prezentat la posturi și doresc o altă repartizare, titularii care solicită încadrarea în regim de plată cu ora, personalul didactic pensionat rămas fără încadrare.
    Așadar, între orele 9:00-11:00 va avea loc repartizarea candidaților la suplinire, iar între orele 11:00-14:00 se va face repartizarea în regim de plată cu ora a posturilor didactice/ catedrelor/ orelor vacante/ rezervate rămase neocupate.
    Dacă și după această etapă vor rămâne locuri disponibile, candidații care au realizată inspecția la clasă se vor putea înscrie la examenul de suplinire, ce se va desfășura pe 4 septembrie. Pentru a putea susține examenul, doritorii trebuie să se prezinte în perioada 1-2 septembrie la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea pentru a-și anunța participarea, iar dosarul depus pentru examenul de Titularizare din iulie 2015 va rămane valabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?